Renovering i Katrineholm - Skapa ditt Drömhem

Katrineholms Bygg AB, din pålitliga partner för professionell renovering i Katrineholm. Vi är din nyckel till att förvandla ditt nuvarande hem till det drömhem du alltid har velat ha.

Renoveringar för Alla Behov

Vi har en lång och framgångsrik historia inom byggbranschen i Katrineholm och vi är dedikerade till att leverera högsta kvalitet i varje renoveringsprojekt. Oavsett om du vill renovera ditt hus, din lägenhet, källare eller om du överväger en tillbyggnad, har vi expertisen och erfarenheten för att göra det möjligt.

Läs mer om oss

Prisvärd Tillbyggnad i Katrineholm

En av de vanligaste frågorna vi får är: "Vad kostar en tillbyggnad i Katrineholm?" Priset för en tillbyggnad kan variera beroende på projektets omfattning och dina specifika behov. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Prisfaktorer vid tillbyggnad

Tillbyggnadens Storlek: Ju större tillbyggnaden är, desto mer material och arbetskraft kan krävas, vilket påverkar kostnaden.

Val av Material: Ditt val av material och finish kommer att påverka priset. Vi erbjuder olika alternativ för att passa din budget och stil.

För att få en exakt uppskattning och en skräddarsydd offert för din tillbyggnad, kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Renoveringar för alla behov

Vi erbjuder en bred palett av renoveringstjänster för att möta alla dina behov:

Renovera hus

Renovera Hus & Lägenheter

Oavsett om det handlar om en totalrenovering eller en mindre uppdatering, så hjälper vi dig att förvandla ditt hus eller lägenhet till en plats som passar din livsstil och smak.

Renovera källare

Renovera Källare

Har du en oanvänd källare som du vill göra om till användbart utrymme? Vi specialiserar oss på att förvandla källare till funktionella och attraktiva områden.

renovera gammal stuga

Renovera Gammal Stuga

Äger du ett äldre hus eller en stuga? Vi har erfarenheten att behålla den charmiga karaktären samtidigt som vi uppdaterar det för moderna behov.

tillbyggnad i hemmet

Tillbyggnader

Om du behöver mer utrymme i ditt hem, kan vi hjälpa dig med tillbyggnader av alla slag, från uterum och garage till villor, torp och fritidshus.

Vanliga Frågor och Svar om Tillbyggnad

Vad kostar tillbyggnad?

Kostnaden för en tillbyggnad varierar beroende på projektets omfattning och dina specifika önskemål. För att få en exakt uppskattning och en skräddarsydd offert för din tillbyggnad, kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi arbetar med din budget för att skapa den tillbyggnad du drömmer om, till ett pris som passar dig.

Kontakta oss idag!

Plus på alla parametrar!

Stort tack till Robin och c.o för ett perfekt utfört takbyte!

Viktor Karlsén - 2022-07-31

Har du frågor?